over ons


Umsjatka Studio's verhuurt professionele maar tevens betaalbare fotostudio's en filmstudio's in het hart van Amsterdam, 5 minuten lopen vanaf het Centraal Station. Onze studio's bevinden zich in een oude schuilkerk, gelegen aan een van de mooiste grachten van onze hoofdstad. Umsjatka beschikt over professionele foto en film apparatuur, licht en set bouw faciliteiten. Maar het belangrijkste is onze kennis en liefde voor fotografie en film.

Iedere dag bereidt onze eigen kok op verzoek verse, gezonde maaltijden. Of het nu gaat om een foto- of filmproductie, Umsjatka kan u adviseren wat betreft professionele assistentie uit alle mogelijke productionele disciplines en specialisaties. Zodat we in welke vorm dan ook vrijwel altijd tegemoet kunnen komen aan individuele wensen en behoeften. Umsjatka staat bekend om zijn inspirerende atmosfeer en zijn doelmatige professionele attitude. Daarom is Umsjatka al snel de favoriete huur studio geworden voor zowel locale als internationale fotografen, filmmakers, kunstenaars en een diversiteit aan andere creatieve professionals.

wat ze zeggen:-)


"Deze plek is geweldig, zo levendig en centraal gelegen"

"Wow, ik hou van hun lekkere koffie, gemaakt door die hunk Shady"

'Deze studio ligt zo dicht bij mijn hotel, heerlijk om na een lange shoot naar huis te lopen"

"Ze hebben een eigen keuken en kok, hun catering is serieus goed"

Studio 01

STUDIO 01 is een van de meest praktische verhuur studio's in het centrum van Amsterdam. Er is een brede garagedeur aan de straatkant, waardoor auto's en grote sets eenvoudig naar binnen kunnen worden gereden. STUDIO 01 heeft een totaal vloeroppervlakte van ongeveer 400 m2. De indeling van de ruimte is ideaal met ongeveer 170 m2 om te schieten, een aparte make-up en styling ruimte en een levendige koffie en lunch gelegenheid. Of je nu een film- of fotoproductie aan het draaien bent, wij denken en werken mee om in alle individuele wensen en behoeften te kunnen voorzien.

Studio 02

STUDIO 02 heeft een totaal vloeroppervlakte van ongeveer 110 m2. Op verzoek kunnen twee inpandige parkeerplekken worden afgehuurd. De studio heeft een perfecte indeling met circa 75 m2 om gericht te fotograferen en/of filmen, een eigen make-up en styling ruimte en een levendige koffie- en lunchruimte. Iedere dag bereid onze huiskok als gewenst verse, gezonde maaltijden. Of het nu gaat om een foto- of filmproductie, Umsjatka zal er altijd alles aan doen om je shoot zo soepel mogelijk te laten verlopen. En mocht het nodig zijn dan regelen we specialistische professionele assistentie of we zetten er een van onze gedreven studio managers op.

apparatuur verhuur

UMSJATKA kan voorzien in alle mogelijke foto- en filmapparatuur, licht en andere hardware en/of technische diensten. Dat kunnen we omdat we veel liefde en kennis hebben voor techniek en apparatuur. Plus, we hebben een rijk netwerk van gedreven professionele partners afkomstig uit alle mogelijke productiedomeinen.Op verzoek kunnen we allerlei hardware en diensten regelen, die niet eens op onze apparatuurlijst staan. Daarnaast heeft UMSJATKA een eigen apparatuur magazijn. En verkopen we het complete kleurenpalet aan achtergrondrollen, gaffa tape en andere materialen. UMSJATKA faciliteert tevens digitale fotografie. We verzorgen SR Digital Operators en computer werkstations, laptops, gecalibreerde monitoren en capture kabels etc. 

op locatieVoor shoots op locatie verhuren we alle mogelijke licht en apparatuur, In combinatie met foto assistenten en/of digital operators. In overleg is het mogelijk om apparatuur op locatie te huren zonder de aanwezigheid van een assistent van Umsjatka. 

zie ook onze apparatuur website

cateringUMSJATKA heeft een levendige koffie- en lunch ruimte. Niet voor niets staan we bekend om onze espresso en cappuccino's.
Iedere dag maakt onze eigen chefkok verse, gezonde maaltijden. In de basis heb je keuze uit drie verschillende menu's. Wij creëren ook speciale catering arrangementen, die helemaal afgestemd zijn op specifieke persoonlijke wensen. Dat hoef je alleen maar vooraf even te overleggen en dan kunnen we dat voor je regelen.


huur een flex desk

flex desks in een oude schuilkerk
Onze werkplekken zijn gelegen binnen een oude schuilkerk, vlakbij de beroemde Noordermarkt en de Haarlemerdijk. Dit bijzondere gebouw kent naast een moderne, uiterst praktische indeling een unieke historie. Als sinds de jaren 60 is het een hotspot geweest voor diverse beroemde kunstenaars en fotografen. Deze mooie, lichte ruimte kenmerkt zich door een authentieke creatieve atmosfeer, die je zelden tegenkomt in commerciële settings. Umsjatka is een inspirerende bron van energie voor iedere professional werkzaam in de creatieve industrie. 


contact

Voel je altijd vrij om contact met ons op te nemen via mail of telefoon of een bezoekje! Of het nu gaat om boekingen of gewoon om wat te vragen.

UMSJATKA STUDIOS
Brouwersgracht 130-134
1013 HA Amsterdam
The Netherlands

@
+31 (0)20 7779990
in geval van nood
+31 (0)6 24588484