covid statement

Wij bij Umsjatka Studios begrijpen uiteraard dat de veiligheid en gezondheid van u en uw team voorop staat. Welke maatregelen neemt team Umsjatka/eQuipme in verband met het Coronavirus?
Wij passen ons aan op de wens van de klant.
We geven elkaar geen hand bij binnenkomst en bij vertrek. Wij houden gepaste afstand tot elkaar en de klant. Daarnaast volgen wij ook de algemene gezondheidsmaatregelen van het RIVM, zoals het extra wassen van handen, het extra schoonmaken van werkplekken en apparatuur, hoesten en niezen in de elleboog etc. Bij binnenkomst in onze studio’s staat desinfect-handgel en er zijn op aanvraag mondmaskers aanwezig. Indien gewenst is er de mogelijkheid om lichaamstemperatuur te meten. Wij denken graag met u mee om uw shoot zo veilig mogelijk te laten lopen. Tot slot monitoren wij uiteraard ook onze eigen gezondheid en lichaamstemperatuur. Bij twijfel over onze persoonlijke gezondheid blijven wij thuis. Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunt u met ons contact opnemen en vragen naar Maikel, ons direct aangewezen aanspreekpunt voor al uw Covid-19-gerelateerde vragen. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en houden ons voor nu aan de vuistregel dat er maximaal 30 personen in de studio mogen zijn. Om voor iedereen een 1,5m afstand te kunnen waarborgen hebben wij, naast bovenstaande richtlijn, nog een limiet gesteld per ruimte. (vuistregel: 1 persoon per 10 m²) Dit houdt in:

Studio 01 400 m² : 10 = max 40 personen. (30 max)
Studio 02 110 m² : 10 = max 11 personen.
Studio 08 250 m² : 10 = max 25 personen.
The Church 450 m²: 10 = max 45 personen. (30 max)

contact

Voel je altijd vrij om contact met ons op te nemen via mail of telefoon of een bezoekje! Of het nu gaat om boekingen of gewoon om wat te vragen.

UMSJATKA STUDIO 01 en 02
Brouwersgracht 130-134
1013 HA Amsterdam
The Netherlands

UMSJATKA STUDIO 08
Zeebergweg 8
1051 DE Amsterdam
The Netherlands